2024 – Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας

O Σύνδεσμος μας μαζί με τον Σύνδεσμο Κριτών για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά διοργάνωσε την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας σε εκδήλωση την Παρασκευή 01-03-2024 στην κοσμική ταβέρνα « ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ » στην Παραλία Αυλίδας με μεγάλη συμμετοχή των μελών των συνδέσμων.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων:
Ο πρόεδρος της ΟΔΚΕ Παντελής Ελευθεριάδης, ο αντιπρόεδρος της ΟΔΚΕ και νομικός σύμβουλος της Ομοσπονδίας Θεόφιλος Παπαδόπουλος, το μέλος της ΚΕΔ/ΕΟΚ και πρώην διεθνής διαιτητής Χρυσόστομος Σχινάς, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Θράκης Δημήτρης Μιχέλης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Χαλκιδικής Βενιαμίν Θωμόπουλος, τα μέλη της ΚΕΔ/ΕΣΚΑΣΕ Γ. Δεσάρτης, Γ. Χριστοδούλου, Γ. Μπλέτσας, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Κριτών Νότιας Αττικής Βασίλης Καραγκιουλές.

Οι πρόεδροι των δύο συνδέσμων Αντώνης Σπυρόπουλος και Δημήτρης Κατρακάζος καλωσόρισαν τους παρευρισκόμενους αναφερόμενοι μεταξύ άλλων στις δραστηριότητες των συνδέσμων τη χρονιά που πέρασε και στη συνέχεια ακολούθησαν οι τιμητικές βραβεύσεις, όπως επίσης οι απονομές διπλωμάτων στους νέους διαιτητές και κριτές και ασφαλώς η κοπή πίτας.

Από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Αν. Στερεάς & Εύβοιας, τιμήθηκαν :

Ο αντιπρόεδρος της ΟΔΚΕ και νομικός σύμβουλος της Ομοσπονδίας για την προσφορά του στην διαιτησία καλαθοσφαίρισης Θεόφιλος Παπαδόπουλος, με την απονομή να κάνει σε κλίμα συγκίνησης ο πρώην πρόεδρος του τοπικού συνδέσμου και Γεν. Γραμματέας της ΟΔΚΕ Νίκος Ιωάννου.
Το μέλος της ΚΕΔ/ΕΟΚ και πρώην διαιτητής για την προσφορά του στην διαιτησία καλαθοσφαίρισης Χρυσόστομος Σχινάς, με την απονομή να κάνει ο πρόεδρος του συνδέσμου Αντώνης Σπυρόπουλος.
Ο Σπύρος Κοκορδάτος, πρώην μέλος του συνδέσμου με πολυετή προσφορά στο χώρο της τοπικής διαιτησίας και κομισάριος πλέον στην Ένωση Αχαϊας-Ηλείας. Την απονομή έκανε ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Διαιτητών Γιώργος Τσάλας.
Ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας Stereabasket.gr Παναγιώτης Νικολάου για την πολυετή προσφορά του στο Άθλημα της Καλαθοσφαίρισης τιμήθηκε και από τους δύο συνδέσμους. Τις απονομές έκαναν ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Συνδέσμου διαιτητών Νίκος Αρτσίτας και ο πρόεδρος του Συνδέσμου κριτών Δημήτρης Κατρακάζος.

Ακολούθησε η απονομή διπλωμάτων στους νέους διαιτητές από τον πρόεδρο της ΟΔΚΕ Παντελή Ελευθεριάδη και η κοπή πίτας, με τους τυχερούς να είναι στην πίτα των διαιτητών ο Γιάννης Τσάλας και στην πίτα των κριτών ο Γιάννης Κουρούλης.

Ο διαιτητής του συνδέσμου Σάκης Γαϊτανάρος ήταν ο τυχερός στη λαχειοφόρο αγορά καθώς κέρδισε το μεγάλο δώρο που ήταν μια τηλεόραση 43”, ενώ πολλά δώρα υπήρξαν και για τους υπόλοιπους τυχερούς της βραδιάς!