2013 – Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας

Κοπή Βασιλόπιτας για το έτος 2013 στην πόλη της Χαλκίδας
Με μεγάλη επιτυχία για μια ακόμη φορά ο Σύνδεσμος μας διοργάνωσε παρουσία εκλεκτών προσκεκλημένων  την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας σε εκδήλωση την Παρασκευή 01-03-2013 για τα μέλη του και τις οικογένειες του στην κοσμική ταβέρνα « Ο  ΡΕΝΟΣ » στην Χαλκίδα.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία από τον χώρο της διαιτησίας  ο  Πρόεδρος της Ο.Δ.Κ.Ε. κος Ηλίας Καφφές ο Γενικός Γραμματέας  της Ο.Δ.Κ.Ε. κος Νίκος Ιωάννου το μέλος της ΚΕΔ/ΕΟΚ κος Μιχάλης Δούκας ο Πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΣΚΑΣΕ κος Χάρης Βασιλείου και το μέλος της ΚΕΔ/ΕΣΚΑΣΕ κος Γιώργος Χριστοδούλου, από την πλευρά των σωματείων της Ένωσης μας ΕΣΚΑΣΕ ο  Πρόεδρος κος Χάρης Μελετίου ο Αντιπρόεδρος  Ευάγγελος Μπρούζος ο Ειδ.Γραμματέας Γιώργος Χαρατσής  τα μέλη  Κων/νος Μπάκας ,Αντώνης Κανέλλος και Παναγιώτης Θωμάς και από τους Κριτές ο  Πρόεδρος Παναγιώτης Βασιλείου   ο Αντιπρόεδρος  Κων/νος Μασλατζίδης και η Υπευθ.Δημ.Σχέσεων Ειλικρίνεια Γαβριήλ.
Βραβεύτηκαν  για την προσφορά τους στην διαιτησία και στην καλαθοσφαίριση ο Χάρης Μελετίου, Ηλίας Καφφές , Μιχάλης Δούκας , και Γιώργος Χριστοδούλου.
Ιδιαίτερη στιγμή σε συγκινητική  ατμόσφαιρα ήταν η απονομή στον Νίκο Ιωάννου που μετά από 12 χρόνια πρόεδρος στον Σύνδεσμο μας είδε ηθικά να  επιβραβεύονται οι προσπάθειες του. Ευχαρίστησε το Σύνδεσμο που τον ανέδειξε και υποσχέθηκε στην συνέχεια της συνεργασίας από την νέα του θέση.
Στο τέλος έγιναν οι απονομές των πτυχίων των δόκιμων διαιτητών  από τον Ηλία Καφφέ, Νίκο Ιωάννου και Μιχάλη Δούκα.
Τυχερή της βραδιάς όπου έτυχε το φλουρί ήταν η δόκιμος διαιτητής Βαρβάρα Θωμά.
Με την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν όλα τα μέλη του ΔΣ μοιράστηκαν 26 δώρα στους προσκεκλημένους.
Ο Σύνδεσμος θέλοντας να δείξει το κοινωνικό του πρόσωπο αποφάσισε  τα έσοδα από την λαχειοφόρο να διατεθούν στις οικίες Μητροπόλεις για άπορες οικογένειες.
Ακολούθησε χορός και διασκέδαση ως τις πρώτες πρωινές ώρες.