2023 – Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας

Κοπή Βασιλόπιτας για το έτος 2023 στην πόλη της Χαλκίδας 

O Σύνδεσμος μας μαζί με τον Σύνδεσμο Κριτών διοργάνωσε την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας σε εκδήλωση την Παρασκευή 17-02-2023 για τα μέλη του και τις οικογένειες τους στην κοσμική ταβέρνα « Ο ΡΕΝΟΣ » στην Χαλκίδα. Η ικανοποίηση ήταν μεγάλη αφού διασκεδάσαμε μαζί με τους κριτές μετά από μια 10ετία περίπου, σε μια κατάμεστη αίθουσα από τα μέλη των συνδέσμων και όχι μόνο!

Πριν την κοπή της πίτας και μετά από ένα σύντομο χαιρετισμό από τον πρόεδρο της ΕΣΚΑΣΕ Χάρη Μελετίου, πραγματοποιήθηκαν από τους δύο συνδέσμους οι βραβεύσεις στα τιμώμενα πρόσωπα της εκδήλωσης.

Από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Αν. Στερεάς & Εύβοιας, τιμήθηκαν :

Η Δήμαρχος Χαλκίδας Έλενα Βάκα για την προσφορά της στο χώρο του αθλητισμού και ειδικότερα του μπάσκετ, με την απονομή να κάνει ο πρόεδρος των διαιτητών Αντώνης Σπυρόπουλος.
Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδας (ΟΔΚΕ) Παντελής Ελευθεριάδης τιμήθηκε για την προσφορά του στην Διαιτησία, με την απονομή να κάνει ο Αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Τουρισμού και Αθλητισμού Ηλίας Μπουρμάς.
Η Ανθή Χαϊνά τιμήθηκε με δύο πλακέτες από τους συνδέσμους διαιτητών και κριτών για τις διακρίσεις της με την Εθνική Ομάδα Κωφών, με τις απονομές να κάνουν ο Γεν. Γραμματέας των Διαιτητών Γιώργος Τσάλας και ο πρόεδρος των κριτών Δημήτρης Κατρακάζος.
Ο Γιάννης Ευαγγελόπουλος τιμήθηκε από το σύνδεσμο Διαιτητών για τη μεγάλη του προσφορά στο χώρο της διαιτησίας, με την απονομή να κάνει ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Χρήστος Γερονικολός.
Ακολούθησε η απονομή διπλωμάτων στους νέους διαιτητές και η κοπή πίτας, με τους τυχερούς να είναι στην πίτα των διαιτητών η Μαρία Ζαφείρη και στην πίτα των κριτών ο Μιχάλης Νικολακάκης .
Παρόντες μεταξύ άλλων επίσης στην εκδήλωση ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΣΕ καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. Χρήστος Αλογοσκούφης και Αντώνης Κανέλλος, ο ταμίας της ΟΔΚΕ Ανδριανός Παυλόπουλος, το μέλος της ΟΔΚΕ Μαρία Κάλφα, τα μέλη της ΚΕΔ/ΕΣΚΑΣΕ Γιάννης Δεσάρτης και Γιώργος Χριστοδούλου, ο πρόεδρος των Κριτών Πειραιά Βασίλης Καραγκιουλές, η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ Ελένη Αϊδίνη και ο Αντιπρόεδρος Παναγιώτης Νικολάου.
Επίσης, ο Σύνδεσμος Διαιτητών ευχαρίστησε την επί σειρά ετών Γραμματέα της ΕΠΣΕ Ζωή Τουπανζή για την πολύτιμη βοήθεια της στην εκδήλωση.