2014 – Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας

Κοπή Βασιλόπιτας για το έτος 2014 στην πόλη της Χαλκίδας 

O Σύνδεσμος μας μαζί με τον Σύνδεσμο Κριτών διοργάνωσε παρουσία εκλεκτών προσκεκλημένων  την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας σε εκδήλωση την Παρασκευή 14-02-2014 για τα μέλη του και τις οικογένειες του στην κοσμική ταβέρνα « Ο  ΡΕΝΟΣ » στην Χαλκίδα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο  Πρόεδρος της ΕΣΚΑ και Ταμίας της ΕΟΚ Κος Δημήτρης Μπασούρης ,ο Αντιπρόεδρος  της ΕΣΚΑΣΕ κος Ευάγγελος Μπρούζος , ο  Πρόεδρος της Ο.Δ.Κ.Ε. κος Ηλίας Καφφές ,ο Γενικός Γραμματέας  της Ο.Δ.Κ.Ε. κος Νίκος Ιωάννου ,το μέλος της ΚΕΔ/ΕΟΚ κος Νίκος Ζαβλανός , η Πρόεδρος των Κριτών Αττικής Κα Τάνια Μερίκα , ο Αντιπρόεδρος των Κριτών Αττικής κος Τάσος Αναστασόπουλος , ο Πρόεδρος του Συνδέσμου διαιτητών Θεσσαλονίκης κος Γιώργος Γεωργιάδης και ο Διεθνής διαιτητής  Γιώργος Τανατζής. Επίσης παρευρέθηκαν εκπρόσωποι και προπονητές σωματείων ο Σταύρος Ελληνιάδης αθλητικός διευθυντής του Ίκαρου Χαλκίδας , ο Αλέξανδρος Θεοδώρου πρόεδρος του ΓΣ Κύμης , ο Γιώργος Γραματικόγιαννης από την ΑΓΕΧ, ο Γιάννης Τσαούσης  από τη Ε. Παναγίτσα , ο Παναγιώτης Μιχαήλ από τον ΠΑΣ Χαλκίδας ,ο Γιάννης Πανούσης από τον Αλέξανδρο Αρτάκης.
Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισαν οι πρόεδροι του Συνδέσμου Διαιτητών, Γιώργος Μπλέτσας και των Κριτών Πάνος Βασιλείου, ενώ θερμό χαιρετισμό έκανε και ο πρόεδρος της ΟΔΚΕ Ηλίας Καφές. 
Από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Αν. Στερεάς & Εύβοιας, τιμήθηκαν οι Δημήτρης Μπασούρης, Νίκος Ζαβλανός και Σπύρος Κοκορδάτος ενώ δόθηκαν αναμνηστικά δώρα στους διαιτητές  Γιώργο Τανατζή και Γιώργο Γεωργιάδη. Από τον Σύνδεσμο Κριτών Καλαθοσφαίρισης Αν. Στερεάς και Εύβοιας τιμήθηκαν οι Νίκος Ιωάννου, κα Τάνια Μερίκα και Τάσος Αναστασόπουλος ενώ απονεμήθηκαν τα διπλώματα στους νέους Κριτές της τελευταίας σχολής.
Τυχερός της βραδιάς για τους διαιτητές ήταν ο Γεν. Γραμματέας κος Τσάλας Γιώργος για τους Κριτές η κα Ειλικρίνεια Γαβριήλ και το κοινό φλουρί το κέρδισε ο διαιτητής κος Τσαλκιτζής Νίκος. Μετά τις ομιλίες, τους χαιρετισμούς και τις βραβεύσεις, η ορχήστρα του κέντρου, χάρισε σε όλους μοναδικές στιγμές, το κέφι και ο χορός κράτησαν ως το πρωί.